Gravity Guy

Gravity Guy voor Android

Versla de wet van de zwaartekracht

Gravity Guy is een superheld die geen last heeft van de zwaartekracht. In deze gratis game rent hij weg voor een vijand en komt hij allerlei lastige obstakels tegen. Gelukkig weet hij deze te ontwijken door op plafonds te rennen.Grafity Guy is een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende spelmodi
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Vrij repetitief

Goed
7

Gravity Guy is een superheld die geen last heeft van de zwaartekracht. In deze gratis game rent hij weg voor een vijand en komt hij allerlei lastige obstakels tegen. Gelukkig weet hij deze te ontwijken door op plafonds te rennen.

Grafity Guy is een platformgame die je reflexen flink op de proef stelt. Wanneer je met je vinger op het scherm van je Android-toestel tikt verander je de zwaartekracht, waardoor je of op zijn kop, of juist weer normaal gaat rennen. Zo ren je over platformen met verraderlijke kuilen; val je er in dan ben je het bokje.

Speel je Gravity Guy alleen dan heb je een achtervolger die je ook nog eens kapot schiet zodra hij je bijhaalt. In de multiplayer van Gravity Guy is het een race tegen de klok. Weet jij eerder bij de finish te komen dan je uitdager?

Heb jij stalen zenuwen, dan is Gravity Guy een cool spel voor jou. De snelheid neemt gestaag toe, dus zonder enige reflexen ben je vrijwel kansloos.

Meeste downloads Arcade games voor android

Gravity Guy

Download

Gravity Guy Free (Android) 1.6.3

Beoordelingen about Gravity Guy

×